vrijdag 17 juli 2009

Diverse projectjes gedaan.

Ik heb een klamboe gemaakt voor om het stapelbed van mijn dochters heen.
Niet echt moeilijk maar wat een enorme lap om te verwerken zeg. Om een stapelbed past geen standaard klamboe en een klamboe van een bekend kinderbeddenmerk ging me kwa prijs echt te ver.

Dus zelf aan de slag geweest, het is een rechthoekige geworden van couponnetjes vitrage uit een couponnenbak, het voordeel hiervan was dat er onderin loodveter zit dus blijft de klamboe mooi naar beneden hangen.
Ik hoop dat de foto`s een beetje duidelijk zijn want het was lastig om op de foto te zetten. Aan de bovenrand heb ik wat vlinders en bloemetjes gedaan om hem wat gezelliger te maken.
Deze boekenleggers waren nog voor de juffen aan het eind van het schooljaar.

Een kussen voor buiten op ons bankje die we nu blauw hebben geverfd, hij was ooit groen en nu geverfd in de nieuwe kleur voor de buitenboel. Leuk oud hollands stofje en onderop spijkerstof leek me wat sterker op een ijzeren bankje.
En dan nog de bekende petshop tas van de bekende drogist, meerdere van school hebben die tas dus een label met de naam erop, en ik kom niet zo vaak bij de drogist dat de tas vol gaat komen dus ook alvast een plaatje van een pony erop gezet dat heeft ze vast wat erop. (en als hij heel kaal blijft borduren we ook nog wat voor de voorkant.) (heeft er iemand misschien nog stickertjes over??)
Die stickertjes die je krijgt zitten gewoon met een plakklittenbandje vast volgens mij gaan ze die verliezen, dus voor die paar van ons nog even iets verzinnen zodat ze er niet vanaf gaan.Groetjes klara


Geen opmerkingen:

Een reactie posten